Perinatális Várandóskörök – A Perinatális Fúzió szakembereivel…

Kedves Várandósok, ismét gyermeket váró Édesanyák!

Gyermeket vársz? Legszívesebben szétkürtölnéd az egész Világnak a boldogságodat, vagy jelenleg inkább még csak egy védett környezetben beszélnél róla? Ezernyi gondolat cikázik a fejedben, mióta tudod a „nagy hírt”?

Jól esne beszélgetni élő szóban is „sorstársakkal”? Olyan hús-vér nőkkel, várandósokkal, akik hasonló időpontra várják gyermekük/gyermekeik születését és hasonló nehézségekkel találkoznak? Aggódsz, netán félsz a szüléstől? Megértésre vágysz? Netán inkább gyakorlatias, a mindennapokban már kipróbált és jólbevált tippeket szeretnél kapni az új élethelyzetedre?

Esetleg társaságra vágysz, vagy szívesen kapcsolódnál egy frissen alakuló női közösséghez? Mindemellett fontos számodra a megtartó és támogató légkör? Szeretnéd, hogy szakmailag is valóban helyes és hiteles információkhoz juthass a találkozók ideje alatt, a várandósság idején, majd későbbiekben a „kisbabás időszakban”?

Ha a fenti kérdések bármelyikére is igennel válaszoltál, szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Perinatális Fúzió szervezésében létrejött “Perinatális Várandóskör” induló csoportjainak egyikét!

A Perinatális Várandóskör különlegessége tapasztalatmegosztásokon, a közösség nyújtotta élményen és a női egység erejének megérzésében rejlik. A támogató, megtartó légkör biztosítása mellett a szakmailag is hiteles információkat a Perinatális Fúzió csapatának szakemeberei garantálják.

A Fúzió tagjai mindannyian az alapvégzettségükön felül (védőnő, fejlesztő pedagógus, szülésznő), az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának másoddiplomás, posztgraduális képzésén szereztek perinatális szaktanácsadó végzettséget. Továbbá folyamatosan képzik magukat, hogy széleskörben, a legkorszerűbb ismeretek elsajátítását követően tudják segíteni a perinatális (szülés-születés körüli) időszakban hozzájuk forduló édesanyákat, családokat.

A Körök korcsoportos bontásban, havonta egy alkalommal kerülnek megtartásra.

A Várandóskörök minden esetben a női tapasztalatmegosztásokon és élményeken alapulnak!

A következő Perinatális Várandóskör csoportok tervezett időpontja és a házigazdák:

Az online csoportokon való részvétel díja egységesen 2500 ft/alkalom (90 perc).

A csoportba történő bejelentkezés az alábbi e-mail címen lehetséges: perinatalisfuzio@gmail.com

Kérünk Mindenkit, hogy jelentkezéskor a szülés várható idejét adja meg az e-mailben!

Amennyiben úgy gondolod, hogy a csoportos elmélyülés „nem a Te világod”, esetleg inkább a személyre szabott beszélgetést érzed a sajátodnak, jelentkezz bátran egyéni konzultációra a Perinatális Fúzió számodra szimpatikus szakemberéhez!