A Perinatális Fúzió csapata három perinatális szaktanácsadó szakember közös szellemi tevékenységéből létrejövő egységként értelmezhető, egyfajta szakmai társulás. A Fúzió tagjai maguk is gyakorló édesanyák, tehát személyes tapasztalatokkal is rendelkeznek.

Miért pont “Perinatális Fúzió”?

Perinatális, hiszen az Egyesülés fókuszában a szülés-születés körüli időszak eseményei és történései állnak, illetve Fúzió, mivel a három szaktanácsadó különböző alapvégzettséggel rendelkezik, ennek ellenére képesek a közös gondolkodásra, alkotásra és együttműködésre. A közös gondolkodásnak és működésnek köszönhetően a munkásságukban egyszerre több szakterület szemlélete és sajátossága jelenik meg, mégis egyfajta egységes mederbe terelődik ez a sokszínűség, a perinatális szemlélet mentén.

A Perinatális Fúzió szakemberei:

Balikáné Számedli Ildikó

Diplomás védőnő vagyok, perinatális szaktanácsadó,
jelenleg végzős anya-magzat kapcsolatanalitikus.
Boldog vagyok, hogy kétgyermekes édesanya lehetek. Azt gondolom, a várandósság, a szülés körüli időszak egy nagyon érzékeny időszak lelkileg és testileg. Szakmai tudásommal és szeretetemmel szívesen támogatok mindenkit aki hozzám fordul. A családra mint rendszerre tekintek, aminek a működésében a tagok saját transzgenerációs lenyomatait is láthatjuk.

Különösen szeretem a várandósság alatti lélektani változásokat kísérni és támogatni az anya-magzat kapcsolatot, anya-újszülött kapcsolatot,
a válaszkész nevelést. Minden élet ajándék! Keress bizalommal!

Elérhetőség: szamedli.ildiko@gmail.com

Balikáné Számedli Ildikó
(perinatális szaktanácsadó,
védőnő Bsc, anya-magzat kapcsolatanalitikus jelölt)

Hajdú Katalin

Fejlesztőpedagógus, irodalomterapeuta és art coach végzettség után szereztem perinatális szaktanácsadó diplomát. 4 gyermekem születése után én is úgy éreztem mélyebb és szorosabb a kapcsolatom a szülés-születés témájával.
A gyerekeim 14 éves ikerpár, ők lombikos babák, császárral születtek, aztán spontán fogant a most 11 éves lányom, és a 7 éves fiam, akik természetes úton születtek. A perinatális képzés után várandós relaxációt tanultam, ill. autogén tréning relaxációvezető vagyok.

A várandósság lelki témái érdekelnek leginkább, az az út, amit anyaként bejárunk az önismeretünkben, ill. a magzattal való kapcsolódás, és a testi-lelki ellazulás. Szeretettel támogatok mindenkit 🙂

Elérhetőség: kattahajdu@gmail.com

Hajdú Katalin
(perinatális szaktanácsadó,
fejlesztőpedagógus,
irodalomterapeuta,
art coach, autogén tréner)

Magyarné Fehér Anna

Öt gyermek édesanyjaként, a saját perinatális élményeim által színesedve,
bábai szemléletű szakemberként igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak a várandósság, szülés, születés és az azt követő időszak kapcsán esetlegesen felmerülő nehézségek megoldásában.

Kiemelt érdeklődési területek:

várandósság, szülés és szoptatásfelkészítés,
vajúdás és szülés körüli kérdések (pl.: fájdalommenedzsment)
szülésélmény feldolgozás, koraszülés,
császármetszés utáni hüvelyi szülés (VBAC)
gyermekágy és szoptatás, anyaság kérdései

Elérhetőség: m.feheranna@gmail.com

Magyarné Fehér Anna
(perinatális szaktanácsadó, diplomás szülésznő, dúla,
laktációs szaktanácsadó hallgató)