Perinatális Anyakörök – A Perinatális Fúzió szakembereivel…

Kedves kisgyermekes Édesanyák!

Megszületett Kisbabád és jó lenne közösen elmélkedni az anyaságról, a megjelenő új érzésekről és a mindennapokról? Egyszerűen megosztanád a hétköznapok örömeit és nehézségeit valakivel? Egyedül érzed magad otthon Kisbabáddal?

Jól esne beszélgetni élő szóban is „sorstársakkal”? Olyan hús-vér nőkkel, anyákkal, akik szintén nemrég szültek és hasonló korú a Kisbabájuk? Megértésre vágysz? Netán inkább gyakorlatias, a mindennapokban már kipróbált és jól bevált tippeket szeretnél kapni az új élethelyzetedre?

Esetleg társaságra vágysz, vagy szívesen kapcsolódnál egy frissen alakuló női közösséghez? Mindemellett fontos számodra a megtartó és támogató légkör? Szeretnéd, hogy szakmailag is valóban helyes és hiteles információkhoz juthass a találkozó ideje alatt?

Ha a fenti kérdések bármelyikére is igennel válaszoltál, szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Perinatális Fúzió szervezésében létrejött „Perinatális Anyakör” induló csoportjainak egyikét.

A Perinatális Anyakör különlegessége tapasztalatmegosztásokon, a közösség nyújtotta élményen és a női egység erejének megérzésében rejlik. A támogató, megtartó légkör biztosítása mellett a szakmailag is hiteles információkat a Perinatális Fúzió csapatának szakemeberei garantálják.

A Fúzió tagjai mindannyian az alapvégzettségükön felül (védőnő, fejlesztő pedagógus, szülésznő), az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának másoddiplomás, posztgraduális képzésén szereztek perinatális szaktanácsadó végzettséget.
Továbbá folyamatosan képzik magukat, hogy széleskörben, a legkorszerűbb ismeretek elsajátítását követően tudják segíteni a perinatális (szülés-születés körüli) időszakban hozzájuk forduló édesanyákat, családokat.

A körök korcsoportos bontásban, havonta egy alkalommal kerülnek megtartásra.

Az Anyakörök minden esetben a női tapasztalatmegosztásokon és élményeken alapulnak!

Perinatális Anyakör csoportjai és tervezett időpontok:

0-3 hónapos Babák és Anyukáik

3-6 hónapos Babák és Anyukáik

6-12 hónapos Babák és Anyukáik

12-24 hónapos Babák és Anyukáik

24-36 hónapos Babák és Anyukáik

/Az időpontok feltöltés alatt…/

Az online csoportokon való részvétel díja egységesen 2500 ft/alkalom (90 perc).

A csoportba történő bejelentkezés az alábbi e-mail címen lehetséges: perinatalisfuzio@gmail.com

Kérünk Mindenkit, hogy jelentkezéskor a gyermek születési idejét jelölje meg az e-mailben.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a csoportos elmélyülés „nem a Te világod”, esetleg inkább a személyre szabott beszélgetést érzed a sajátodnak, jelentkezz bátran egyéni konzultációra a Perinatális Fúzió számodra szimpatikus szakemberéhez!